Українська телеведуча Олена-Христина Лебідь відома своєю участю в шоу "Аферисти в сiтях" на Новому каналі. Останні кілька тижнів вона разом зі своїм нареченим Павлом Валерійовичем Розенко, який є депутатом і колишнім віце-прем'єр-міністром України, перебувала на відпочинку.

Читайте Знай в Google News!

Вона ділилася фото- і відеоматеріалами зі своїми шанувальниками і зараз повернулася в роботу, так як остання публікація говорить про те, що дівчина дала інтерв'ю Амалії Арутюнян для телеканалу СТБ.

Олена-Христина Лебідь, скріншот: Instagram
Олена-Христина Лебідь, скріншот: Instagram

"Дуже класне і секретне інтерв'ю для "Неймовірна правда про зірок". Спасибі Амалії - шикарний інтерв'юер (і я мовчу про те, що дуже красивий)", — прокоментувала вона дві фотографії.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Шанувальники ж описують швидке бажання переглянути це інтерв'ю і захват від зовнішності телеведучої. "Дуже подобається Ваш стиль, в кожному образі виглядаєте прекрасно! А ви завжди самі вибираєте образи, або стилісти допомагають в цьому?", "Чекаю з нетерпінням", "Чекаю не дочекаюся подивитися впевнена, буде цікаво", — пишуть деякі з них.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіркоров озвучив секретне бажання на відпочинку з Ані Лорак: "Щоб не кінчалося". Фанати прийшли в захват від фотографії знаменитостей і написали безліч компліментів в коментарях.

Як повідомляв "Знай.ua", 15-річна дочка Моніки Белуччі вперше показала хлопця-манекенника, дівчата всього світу вмирають від заздрості.

Знай.ua писав, що Остапчук зробив пропозицію руки і серця нової коханої, українці вражені: "на чужому нещасті..."