Сенсаційна Українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість здивувала численних фанатів дійсно несподіваною новиною - спочатку красуня вирішила кардинально схуднути, а потім, як виявилося, стала учасницею шоу "Танці з зірками".

Так, артистка поділилася кумедним відео, на якому позувала в міні-бікіні чорного кольору, застрибнувши в басейн з блакитною водою "бомбочкою" і нібито обляпавши друзів, які знаходилися далеко від неї. Насправді всього за місяць завдяки фітнес-тренеру, дієтологу, великому бажанню і зусиллям, красуня позбулася 10 зайвих кіло, що вже можна помітити неозброєним оком. Зупинятися на досягнутому Олена не збирається.

Літнього вайбу вам у стрічку🔥 ⠀ Я тут трошки освіжилася, а як ви рятуєтесь від спеки?) ⠀ літобомба

Фоловери залишилися в захваті: "ви відмінно схудли!)", "😂😂😂😂 Альона ви просто супер🔥", "Оленка, ти ніби схудла! Молодець ;)", " Лайкнула а потім перевірила чи лайкнула))))😍", "яка крута😻 🔥 🔥", "сексі контент🔥", "шикарна жінка😘", "крутоо🔥 🔥", "схудла".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше