Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала спокусливий кадр, позуючи у відвертому жіночному вбранні - бежевому брючному костюмі, примірявши блейзер-оверсайз на оголене тіло і ледь прикривши форми ніжно-рожевими півоніями. Так, артистка доповнила стильний образ лише нюдовим макіяжем без фірмової яскраво-червоної помади на губах, млосно закривши очі, поки над її головою пролітали білосніжні пухнасті хмари.

Фолловери одразу ж засипали Тіну компліментами: "зводиш з розуму🤤❤️"," прекрасна😻", "Вай, яка красуня❤️", " спасибі за нові фотки. Любимо❤️", " як завжди чудова!", "Прекрасна", " Чарівна❤❤❤", " Нереально гарна😍😍😍😍😍❤️❤️", "Краща ❤️💋 💋", " Оййй красиво❤️","наша ніжність🌸❤".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Тіна Кароль виклала спокусливий кадр, позуючи для популярного українського бренду ювелірних виробів із золота, обличчям якого є досить давно.

Так, артистка приміряла лише білосніжний макровий халатик, а волосся обмотала рушником, доповнивши жіночний образ прикрасами у вигляді каблучки і підвіски, інкрустованих дорогоцінним камінням. Примітно, що Тіна не використовувала фірмову яскраво-червону помаду, її макіяж був нюдовим і ніжним, створюючи ефект природності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.