Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала дивне фото з моргу.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Раміна відображена на тлі входу в реєстрацію моргу. А побувала вона там, мабуть, в рамках свого інтерв'ю з судмедекспертом. І навіть в таке місце красуня прийшла в стильному вбранні - на ній модний синій піджак, під яким видно білу блузку. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на обличчі легкий макіяж, вона уважно дивиться в камеру. У підписі до фото Есхакзай написала: "А я говорила, що люблю дивувати? На моїх лічильниках вже 150 тисяч переглядів з судмедекспертом за першу добу. Борис став справжнім зіркою ютуб. Глядачі в захваті, немає гнівних коментів... шок Кого далі кличемо в рубрику "професії"?". Фанати в захваті від нового фото красуні, її завалюють компліментами і відповідями в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще