Учасниця реаліті шоу "Від пацанки до панянки" Люда Понзель на прізвисько "БДСМ" стала мамою.

На проекті "Від пацанки до панянки" справжній бебі-бум! Спочатку Влада Роговенко повідомила про свою вагітність, потім її колега по сезону Аліна Шевченко приголомшила такою ж новиною. А тепер ще одна екс пацанка", учасниця першого сезону реаліті і героїня серіаліті "Пацанки. Нове життя" народила дитину - чарівну донечку.

Дівчинка з'явилася на світ 20 серпня у 7-му пологовому будинку Києва.

"Пологи були дуже важкі, і я погано почуваюся, – розповідає Люда. – Дуже дякую за привітання. Добрі побажання, енергетика і віра тих, хто за нас хвилювався, допомогли".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До речі, у 2017 році Люда Понзель вже була "вагітна". Мрежею гуляли її фото з животом, а дівчина виглядала відверто погано. Тоді у неї не було стосунків, і багато хто подумав, що вона почала розгульне життя.

Насправді тоді Понзель стала учасницею соціального експерименту в серіаліті "Пацанки. Нове життя".

Зараз же у дівчини в особистому житті все добре. Хлопцеві Люди 23 роки, і він був присутній на пологах.