Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка запала в душу покійному нині Х'ю Хефнеру, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями. У своєму Instagram зіркова красуня часто публікує відверті знімки, тішачи своїх фанатів.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу екс солістка NikitA оприлюднила "непристойну" фотосесію з... барракудою. Рибалки відразу зрозуміють, про що йде мова, а для тих, кому риба більше подобається вже приготовлена і на тарілці, зазначимо, що "барракуда" - це морська щука. Прожерливий хижак, до речі.

І от такий монстр, ба, навіть два, потрапили до рук української зірки Playboy. Тому не дивно, що Даша впала від цього в ейфорію і взялась фоткатись з морськими хижаками, шаленіючи від задоволення і не дуже переживаючи за правильний ракурс на знімках.

На своїй сторінці в Instagram Даша Астаф'єва оприлюднила веселу "фотосесію" з риболовлі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Пару днів тому зі мною трапилася перша в житті Барракуда! І навіть дві))
Тільки рибалки і зрозуміють цю радість, і те, що жодної пристойної фотки!", - підписала кадри Астаф'єва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Астаф'єва показала свої груди класикам

Як повідомляв портал Знай.ua, Даша Астаф'єва розбурхала фантазію фанатів спокусливим образом

Також Знай.ua писав, співачка Даша Астаф'єва показала чуттєве фото