Відомий російський шоумен, актор і телеведучий популярної програми "Вечірній Ургант" на "Першому каналі" Іван Ургант на честь 20-річчя своєї дочки Еріки опублікував ряд сімейних знімків з нею.

Читайте Знай в Google News!

Зараз він одружений на Наталії Кікнадзе з 2007 року. У неї від першого шлюбу є діти. Ніко, який народився в 1997 році, і Еріка — падчерка двохтисячного року. Спільних дітей у Наталії та Івана двоє-12-річна Ніна і чотирирічна Валерія.

Вміє грати на гітарі, фортепіано, акордеоні, ударних, бас-гітарі, блок-флейті і терменвоксі. За всю свою кар'єру випустив два студійні альбоми.

Еріка, скріншот: Instagram
Еріка, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Лише на одному з п'яти фото Еріка постає в обнімку з батьком. На інших, вона сама і знаходиться явно в Сполучених Штатах Америки, до того ж на одязі раз у раз можна побачити нашивку "USA".

Користувачі дивуються з приводу місцезнаходження дівчини: "Суцільний USA. Чому не Грузія?", "Еріка явно не в Росії живе)","Любителька набалдажників алабам".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" зізналася в їх з чоловіком незвичайному фетиші: "Ми обидва любителі". Нещодавно знаменитість нарешті зважилася розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет-виявляється, Зоряна красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність.

Як повідомляв "Знай.ua", молоденька дружина Комарова блиснула ідеальною фігурою на заздрість українкам.

Знай.ua писав, зйомки в кіно і робота в лікарні: як українська модель-трансгендер досягла успіху.