У День Незалежності України в ефір телеканалу 1+1 вийде особливий випуск ранкового шоу "Сніданок з 1+1". У ньому для телеглядачів працюватимуть усі четверо ведучих: Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін та Людмила Барбір.

Про це повідомляє прес-служба каналу "1+1".

Ефір буде присвячено людям, яким країна дякує за самовіддану роботу цього року. Дотримуючись карантинних обмежень, команла проекту проведе ефір на літній терасі. Інтрига для телеглядачів: для декору місця проведення шоу використають нові незвичні елементи.

Фото: прес-служба 1+1

Головними героями святкової телепередачі стануть ті, кому українці завдячують безпекою та комфортом у непрості для суспільства часи. Це лікарі, військові, журналісти, пекарі, продавці, кур`єри, аптекарі та інші. Четверо ведучих обрали власних героїв року та підготували про кожного з них окремі сюжети.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Родзинкою ефіру стане презентація патріотичного кліпу від “Сніданку з 1+1”, у якому популярні українські зірки виконають Гімн України у різних музичних інтерпретаціях. Які відомі артисти долучилися до створення ролику, глядачі побачать вже 24 серпня.

Також спеціально для “Сніданку з 1+1” відомий мовний експерт Олександр Авраменко разом з цьогорічними рекордсменами ЗНО у День Незалежності проведе урок української мови просто неба. Кулінарна рубрика також стане святковою: у ній Євген Клопотенко обіцяє поділитися незвичайним рецептом та разом з глядачами приготувати “найбільш українську” страву.

Які ще подарунки чекатимуть на телеглядачів у святковому ефірі? Дивіться на телеканалі "1+1" 24 серпня о 6:30 ранку.

Нагадаємо, що Тіна Кароль і Юля Саніна готують яскраве шоу на День незалежності.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мама Скрябіна відповіла на критику за Героя України: "Невдахи, які заздрять навіть мертвим".

Також "Знай.ua" писав, що Ані Лорак несподівано згадала про Батьківщину і вигуляла українську вишиванку.