Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити в Москву і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото в своєму Instagram. Цього разу зірка порадувала фанатів милими фотографіями з відпочинку з донькою, на яких вони з'явилися у вишитих нарядах.

Читайте Знай в Google News!

Виявилося, що Ані з дочкою Софією відпочивала в Грецію, куди захопила кілька вишитих суконь. На нових фотографіях співачка показала прогулянки з малятком, куди вони вийшли в красивих вишиванках. Так, Лорак приміряла дві сукні - перша коротка і чорна з яскравою вишивкою в блакитних тонах, а друга світла з рожевою вишивкою. Соню мама одягла в рожеву сукню з синьою вишивкою. У підписі до публікації Лорак написала: "We love our dresses! Красиві українські візерунки на сучасних сукнях. Стильно і душевно! Thank you @march11.us! It’s magically!". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зіркової красуні, завалюючи її і дочку компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.