Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі миле фото, на якому позує в цікавому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Настя з'явилася в танцювальному залі, вона фотографує себе в дзеркало. На ній Чорний Спортивний комбінезон, який красиво підкреслив її апетитні форми, і яскраві помаранчеві кросівки. Її волосся розпущене і укладене на одне плече, а на обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. У підписі до кадру Каменських написала: "Думаю, за моїми відео легко здогадатися, як я обожнюю танцювати! Жоден день не проходить без цього! Тому я рада, що зараз майже кожен мій день проходить в студії, де ми з дівчатками готуємося дивувати вас новими танцювальними постановками. А як почався ваш день?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.