Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями. У своєму Instagram зіркова красуня часто публікує відверті знімки, і цей раз не став винятком – Даша виклала спекотні пляжні фото з нової фотосесії, на яких з'явилася в цікавому образі, який нагадав шанувальникам легендарний образ Памели Андерсон.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Астаф'єва відображена на відпочинку, вона ніжиться на сонечку на тлі красивого морського пейзажу. На пляж співачка прийшла в сексапільному червоному купальнику, який красиво підкреслив її соковиті принади, а Свій образ вона доповнила цікаво зав'язаною хусткою-тюрбаном на голові. Видно, що красуня насолоджується відпочинком біля моря, вона красиво позує на камеру. У підписі до публікації Даша написала: "Такий день. У сенсі, кожен... тут. А вночі рибалка. Теж кожній". Фанати в захваті від нового фото зірки, її завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.