У Сполучених Штатах Америки помер колишній гітарист Red Hot Chili Peppers Джек Шерман. Музиканту було 64 роки, причини смерті поки невідомі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в Twitter-акаунті гурту.

Джек Шерман, фото: РБК
Джек Шерман, фото: РБК

"Він був унікальним хлопцем, і ми дякуємо йому за все, що було, — хороше, погане і все що між", — відреагував склад гурту.

Джек Шерман приєднався до Red Hot Chili Peppers після відходу одного із засновників групи Хіллела Словака. Гітарист брав участь у записі студійного альбому "Red Hot Chili Peppers", що вийшов в 1984 році, а також грав під час першого американського туру гурту. Шермана незабаром звільнили, і на його місце повернувся Словак.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що 30 червня 1995 року Україна втратила великого народного артиста, лауреата премії Шевченка — Назарія Яремчука. Про це розповіла користувачка соцмережі Facebook Катерина Бондаренко. Жінка зазначила, що Назарій Яремчук помер 25 років тому у віці 44 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Віктор Павлік не зміг оговтатися від загибелі сина: відео, яке неможливо дивитися без сліз.

Як повідомляв Знай.uа, підступна хвороба забрала життя легендарного шансоньє, чим прославився Борис Давидян.

Знай.uа писав, його "Червону руту" співає весь світ-душа української пісні Назарій Яремчук загинув 25 років тому.