Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити в Москву і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка порадувала фанатів незвичайним знімком, а в підписі до нього залишив хештег нового кліпу на пісню "Твоей любимой".

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Ані позує в цікавій локації, вона витончено стоїть у світлій кімнаті, як ніби відбиваючи світло. Перед камерою зірка з'явилася в спокусливо вбранні - на ній хитромудрий костюмчик з лосин і топа цікавого малюнка з мереживними вставками. Цей наряд красиво підкреслив струнку фігуру красуні, правда груди чи не вистрибує з топа. У підписі до публікації Лорак залишила хештег "❤ ️ #твоейлюбимой". Фанати без розуму від нового фото зіркової красуні, її завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.