Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, цього разу зіркова красуня показала в соцмережі веселе фото, на якому з'явилася практично в компанії Богдановича, схоже телезірка знову вирушила підкорювати Україну на своїй "Ле маршрутці".

Читайте Знай в Google News!

Леся опублікувала дві фотографії, на яких вона з'явилася в компанії водія своєї маршрутки Богдановича. Схоже телезірка знову вирішила "познущатися" над своїм компаньйоном – цього разу вона його розділила, залишивши на голові лише гламурний леопардовий капелюх, а на його шиї висить такого ж принта косметичка. У підписі до публікації Нікітюк написала: "Відзначай подругу, з якою б поїхала на море". Звичайно ж шанувальники телеведучої не пройшли повз і почали активно обговорювати її нові фото, засинаючи компліментами і жартами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.