Український артист Андрій Данилко, який став широко відомий завдяки образу Вєрки Сердючки, злякав фанатів своїм зовнішнім виглядом. Неоднозначне фото він опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Привіт, Євробачення", - підписав фото Данилко.

На знімку артист позує на сцені в компанії двох переможниць "Євробачення" від України – Джамала і Руслана. Всі три співака позують в чорно-білих нарядах.

Джамала вибрала білу сорочку і чорні штани, а Руслана – екстравагантний білий наряд, який відкрив її стрункі ноги і сталевий прес.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Сам Данилко вибрав для виходу лаконічне вбрання-чорну футболку і чорні штани. Однак увагу фанатів привернула травма на нозі артиста. Один з пальців у нього був замотаний і шанувальники почали задавати питання в коментарях, що сталося з пальцем, а інші жартували, що Андрій "дострибався".

"Андрій бережіть ноги"," Михайлович, ти дуже крутий!!!", "Андрій, ви крутий!!!", "Допрыгался)) допрыгалася добегалась..)) ", "Пальчик в Зеленці. Ой-ой"," "Піонерська" зеленка...А, що з пальцем то?", "Божечки що з пальцем???", "Розбитий палець на нозі у Андрія всі побачили?", "Три переможці Євробачення", "Джамала на палець наступила", - пишуть користувачі Мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Сердючка зажадала від Деркача нових плівок Порошенка.

Як повідомляв Знай. ua, молодий Данилко розповів про створення образу Вєрки Сердючки.

Також Знай. ua писав, що Вєрка Сердючка побешкетувала у фонтані на Хрещатику, всім-шампанського.