Скандально відомий російський співак Григорій Лепс, який славиться композицією "чарка горілки на столі", відзначився багатьма "зашкварами" щодо України. Цього разу він опублікував знімок з російської музичної премії.

Читайте Знай в Google News!

"На зйомках щорічної музичної премії "ЖАРА MUSIC AWARDS 2020", - написав Лепс.

Дана премія відома тим, що збирає не тільки російських поп-виконавців на своїй сцені, а й українських артистів, які вибрали життя і кар'єру в Росії, без докорів сумління їздять до Криму після 2014 року і деякі з них навіть внесені в базу "Миротворця" і є не в'їзними на територію України.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У 2020 році, як і два попередніх на премії, яка піде в столиці країни-агресора Росії Москві, номінантами на співачку року стали Українки Ані Лорак і Лобода, на співака року – українець Монатік, а номінованими на групу року виявилися українські Время і стекло.

Серед 6 номінованих позицій на "жіноче відео року" виявилися ВІА Гра, Настя Каменських, Лобода і Марув.

А нещодавно Лепс відзначився твердженням, що шоу-бізнесу не завадило б повернення однієї з радянських традицій, вважає співак і музикант Григорій Лепс. А саме-комісії, які визначали ступінь майстерності того чи іншого виконавця.

"раніше були такі комісії, які визначали ступінь майстерності, рівень Виконавця або композитора. Ось їх я б повернув", - пояснив співак перед своїм виступом на фестивалі Drive Live.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, стокілограмовий хейтер України Лепс почав мотати соплі на жилетку журналістів.

Як повідомляв Знай. ua, Кіркоров з гарячих хлопців переключився на Лепса.

Також Знай. ua писав, що фанат Путіна Лепс пустив соплі по СРСР, так і до Сталіна недалеко.