Турецький актор Халіт Ергенч, всіма відомий за роллю султана Сулеймана в серіалі "Величне століття", і його дружина Бергюзар Корель вдруге стали батьками. Це стало причиною, через яку дружина зірки додала у вазі, що не заважає їй демонструвати свою фігуру.

Читайте Знай в Google News!

37-річна актриса нещодавно опублікувала серію фотографій в купальнику, на яких чітко видно факт додавання зайвих кілограм. Зірка турецьких мелодрам висловилася про критику на свою адресу і повідомила, що звертати увагу на подібне вона не буде. За її словами, знаходилися люди, які могли спокійно висловити своє здивування такій фігурі. Такі персони повідомляли, що від старої форми нічого не залишилося.

"За допомогою цих зображень ви можете ковзати в сторону, щоб побачити шокову зміну Бергюзар Корель, над якою вистрілюють стріли критики і образливі коментарі в соціальних мережах", — написала вона.

Бергюзар Корель, скріншот: Instagram
Бергюзар Корель, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Син Хан був народжений 8 березня, крім нього є ще десятирічний Алі. Халіт Ергенч і Бергюзар Корель перебувають у шлюбі вже 11 років, познайомившись на зйомках серіалу "1001 ніч". На той момент актор, який зіграв султана Сулеймана, ще був одружений на Гізем Сойлалди, проте згодом усвідомив, що тягне його тільки до Корель.

На адресу актриси досі висловлюються із засудженням. "Ваші звинувачення на адресу моєї дружини нічого не змінять. Тому я вимагаю проявити повагу і не ображати мою дружину", - не один раз заявляв Халіт Ергенч.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Катя Осадча креативно привітала чоловіка Юрія Горбунова з ювілеєм: "Наше подвійне свято"

Як повідомляв "Знай.ua", " Гена Букін" буде " щасливий разом" з 21-річною дівчиною: вже зробив пропозицію

Знай.ua писав, Кучеренко відсвяткувала День Незалежності між соняшників і без Комарова: "Будемо завжди..."