45-річна Наталія Могилевська є популярною українською співачкою і телеведучою. У 2004 році удостоїлася почесного звання Народної артистки України. В останні роки дуже часто ставала журі на всіляких телешоу.

Читайте Знай в Google News!

Серед таких можна відзначити "Голос. Діти", "Ліга сміху" і "Танці з зірками" в 2011 році, на яких через шість років стала переможницею з партнером Ігорем Кузьменко.

Місяць тому Могилевська випустила сингл "Білий літак" з відеокліпом на нього. Сьогодні ж у День Незалежності України, вона разом з іншими відомими українськими виконавцями, серед яких Монатік, "Время и Стекло", Павло Зібров, Вєрка Сердючка, Тіна Кароль, Ніна Матвієнко та багато інших, виступили на концерті у форматі попурі.

Могилевська, скріншот: Instagram
Могилевська, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На своїй сторінці в Instagram Наталія Могилевська опублікувала серію знімків і відео з закулісся. Вона показала фото з надією Дорофєєвою, Джамалою, а також короткі відеозаписи з привітанням, виступом і процесом фотографування.

Підписала публікацію вона словами: "Сьогодні на Софії було все. І вишиванки, і кращі пісні і люди кращі. Цінуйте все, що народжує Україна!!! Ми різні, але ми єдині".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських перетворилася на витончену богиню до Дня Незалежності України: "Погляд не відірвати"

Як повідомляв "Знай.ua", модель з 10-м розміром грудей пограла принадами на ліжку: "Прибрала волосся, щоб..."

Знай.ua писав, Зеленський у День незалежності нагородив Dzidzio і білоруса Михалка: тепер заслужені артисти України.