Мішель Андраде-українська співачка, що здобула популярність після участі в четвертому сезоні популярного шоу "X-Фактор" на телеканалі СТБ.

Читайте Знай в Google News!

Після шоу вона познайомилася з Олексієм Потапенко і таким чином почала співпрацювати з групою Потапа Mozgi, з якою згодом випустила пісню "Amor", в якій співає і російською, і іспанською. Крім цих двох мов, вона володар португальською, українською та англійською, і має болівійське коріння.

Далі дівчина займалася просуванням своєї сольної кар'єри паралельно зйомкам в кінофільмах. На своєму акаунті в Instagram, який налічує понад 500 тисяч передплатників, дівчина опублікувала відео з концерту, що приурочений Дню Незалежності України.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У ньому взяли участь багато популярних українських виконавців, включаючи Монатіка, Потапа, "Время и Стекло" і Мішель Андраде. Вони разом виконали пісні " ТНМК — Зроби мені хіп-хоп " і "Green Gray — Под Дождём".

Вона підписала відео привітанням: "З днем незалежності, Україно! Я дуже рада бути частиною цього неймовірного свята!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Лобода зачарувала сімейним знімком з мамою і довгоногою сестричкою: "мій захист і опора"

Як повідомляв "Знай.ua", фаворит Данилка запустив патріотичний челендж до Дня Незалежності України: "це мій край! Покажи своїми очима"

Знай.ua писав, що Потап назвав себе президентом і привітав Україну з Днем Незалежності і Горбунова з ювілеєм.