Відома українська гумористка, фронт-вумен "Вечірнього Кварталу" Олена Кравець вирішила підтримати мирні протести в сусідній Білорусі. Зірка опублікувала вельми емоційний вірш двома мовами - українською та білоруською.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Кравець в мережі Instagram.

"ГЕРОЯМ. Українські музиканти підтримали білорусів. Ми пишаємося вами, друзі!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Ця пісня тепер - одна на двох, двома мовами! Живе Білорусь! Мы ганарымся вамі, сябры! Гэтая песня теперь - адна на дваіх, на дзвюх мовах! Жыве Беларусь!

Брате скажи, як тебе звати?
Брате згадай, чи ми ще солдати?
Чи наша земля ще є під ногами?
Чи бачиш у снах ще посмішку мами?
Мушу просити тебе побратиме,
Бийся за двох, якщо я загину,
Перші віднесуть Богові душі,
Останніх не буде – бо всіх не подушать!", - пише Олена Кравець.

Варто також нагадати нашим читачам, що раніше про свою підтримку білоруським опозиціонерам висловилися відомий український художник Олександр Грехов, колишній бранець Кремля, кінорежисер Олег Сенцов, громадський діяч Ярослава Гресь, громадський активіст Микола Сердюков, журналістка Богдана Карц і багато інших. Слова підтримки і співчуття висловили багато громадських організацій і майже всі українські ЗМІ; а до флешмобу на Facebook приєдналися багато тисяч українських користувачів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, гонитва і боротьба з мафією: "Квартал 95" готує для українців сімейну комедію "Втікачі".

Як повідомляв Знай.uа, Олена Кравець з "Кварталу 95" разом з донькою виступили проти насильства: "Іди звідти, де тебе принижують".

Знай.uа писав, "Спалах" на українській сцені: Бабкін і Кравець вразили шанувальників дуетом.