Популярна українська комедійна актриса Олена Кравець, яка багато років працює в студії "Квартал 95" і очолює новий проект "Жіночий квартал", часто радує публіку яскравими фото і відео з життя у своєму Instagram. А в цей раз зоряна красуня показала миле чорно-біле фото зі старшою дочкою, а в підписі до нього повідомила, що приєдналася до Челлендж "Жінки, які підтримують жінок".

Читайте Знай в Google News!

"#challengeaccepted from @mashaefrosinina. Ми з моєю маленькою жінкою @ma_kravets сьогодні теж в рядах міжнародної ініціативи жіночої підтримки #womensupportingwomen. Моя мама колись давно сказала мені: «Доню, запам’ятай, жодне насильство не має виправдання. Тільки-но ти відчуєш його запах поруч із собою - збирай речі і йди звідти, де тебе принижують». Це саме я кажу своїм дівчинкам, те саме хочу сказати всім жінкам у світі. Нехай лише фото залишаються чорно-білими, а життя грає барвами. Точно знаю, що зі мною @bookworm_in_chief @n_zavitnevich, @julia.metsger, @pikalovaira, @_tairrovna, @zhenskiykvartal_official, @ninagorbachova", - написала Олена Кравець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" показала фанатам свого підрослого сина.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кравець і Кошовий показали на сцені "Кварталу 95" головну проблему жінок після карантину.

Також портал "Знай.ua" писав, що доросла дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" заговорила про героїн.