Незважаючи на карантин і обмеження, в "Кварталі 95" вирішили порадувати українців новим фестивальним випуском "Ліги Сміху". На сторінці студії в Instagram з'явився відеоанонс шоу, в якому можна побачити кумедні моменти нової гри.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, в ролику показали зіркових членів журі, серед яких і Надя Дорофєєва. Співачка прийшла на зйомки у відвертому вбранні, який складається з квітчастих джинсових штанів і сексапільного рожевого топа, з якого ледь не вискакує пружний бюст. А на сцені, як можна помітити, відбувається щось веселе і пов'язане з живою рибою. Також в кадрі в номері з рибою присутня українська співачка Наталія Могилевська. У підписі до відео йдеться: "Ліга Сміху" повертається! Чекайте вже дуже скоро на 1+1". Фанати в захваті від анонса, вони вже з нетерпінням чекають нову гру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадавши, актриса "Кварталу 95" Тетяна Песик вивела в люди "рабів" і взяла в руки зброю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олена Кравець з "Кварталу 95" потужно підтримала протести в Білорусі.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кошовий з "Кварталу 95" заговорив українською, пробирає до мурашок.