Самі Насері прославився на весь світ участю в легендарному фільмі"Таксі". Головний таксист планети успішний не тільки на екрані, але і в особистому житті. Насері одружений, і у нього є дорослий син. При цьому сам герой "таксі" не надто активно просвіщав всіх про своє особисте життя. Однак нещодавно він все-таки опублікував фотографію дорослого сина.

Сина Насері звуть Джуліан, і він дійсно дуже схожий на батька. Правда, він швидше підійде для гри в баскетбол. Джуліан набагато вище свого батька, хоча і схожість між ними дуже велике. Разом з тим, його профіль дуже схожий на акторський, хоча сам він в шоу-бізнес не прагне.


Відомо, що Люк Бессон пропонував Джуліану Насері взяти участь в останній частині фільму "Таксі". Однак син знаменитого "таксиста" відмовився взяти участь у зйомках з невідомих причин. Хоча з його зовнішніми даними, він цілком міг би стати гідним продовжувачем славної сімейної традиції акторів на прізвище Насері.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, біблійні "вершники Апокаліпсису" мчать на Єгипет.

Як повідомляв Знай. ua, оспіваний в легендах "Храм Георгія" вдалося відкопати на забутих землях.

Також Знай. ua писав, що найдавнішу пам'ятку християнства знайшли в Богом забутому місці, як виглядає унікальна реліквія.