Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка нещодавно оскандалилася через стосунки з чоловіком Каньє Вестом, часто ділиться в соцмережі Instagram пікантними фотографіями і відео. Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників пікантними фото з нової фотосесії, на яких красується у вельми відвертих образах.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кім відображена в цікавих локаціях і у відвертих образах. Так, вона приміряла два комплекти, які складаються з трусиків і топів. При цьому одне з фото, яке показала світська левиця, з'явилося на фасаді хмарочоса. Виглядає це дуже ефектно, правда зірка так і з'явилася на всю стіну в одних трусиках. Шанувальники зіркової красуні в захваті від знімків, її завалюють компліментами в коментарях до публікації, обговорюючи її незвичайну фігуру і сімок на хмарочосі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще