У дитинстві кожна дитина мріє про те, щоб його улюблена іграшка втілилася в реальне життя. Хлопчики мріють про машинки, літачках, військовій техніці, дівчатка "тренуються" на ляльках, іграшкових кухнях, будинках і т. д. однак що станеться, якщо хлопчик захоче наслідувати улюбленої ляльці?

На жаль, це далеко не найкраща ідея.

Дитинство Родріго Алвеса пройшло з лялькою Кеном, вірним компаньйоном ляльки Барбі. При цьому Родріго з дитинства вважав, що зовнішність Кена – ідеальна, і зробив все для того, щоб наслідувати свого іграшкового кумира. Тому він зробив ряд пластичних операцій, щоб бути максимально схожим на свого улюбленого Кена. Однак на цьому Алвес не зупинився.

Родріго набрид образ Кена, і він вирішив приміряти на собі образ ... Барбі! І виглядає це дійсно жахливо. Родріго провів чергові пластичні операції, і операцію зі зміни статі. І ось він виклав фотографію в купальнику, чим вкинув всю мережу в шок. Він виглядає просто жахливо.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, "Краса вимагає жесть" - Історичні тренди в косметиці, які вбивали жінок.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "не були селючкою, позбавленою смаку" - дружина Хрущова змогла підкорити навіть Кеннеді.

Також "Знай.uа" писав про неймовірну історію некрасивої куртизанки, яка стала філософом і поетесою.