Старший син відомого актора Вілла Сміта Джейден вирішив піти по стопах батька. 22-річний хлопець знімається в кіно, випускає пісні, а також створює свою колекцію одягу.

Читайте Знай в Google News!

Цікаво, що останні пару років Джейден почав носити жіночі сукні, що викликало бурю обговорень у соціальних мережах. Публіка не могла зрозуміти, чому син Сміта раптом вирішив поповнити свій гардероб жіночими вбраннями. Але сам Джейден заявляє, що в світі "не повинно бути різниці жіночого або чоловічого одягу".

Джейден Сміт, фото з Instagram
Джейден Сміт, фото з Instagram

"Ми вільні носити те, що нам подобається", - говорив Джейден в недавньому інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

До слова, влітку Джейден часто носить різні сукні, тому що, на його думку, в спеку чоловічі вбрання не комфортні.

Джейден Сміт з сестрою, Фото Getty Images
Джейден Сміт з сестрою, Фото Getty Images

При цьому сам Вілл Сміт зазначав, що ніколи не нав'язує дітям свою думку, і для нього важливо, щоб вони могли самовиражатися і були вільними.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Джолі, Терон, Пітт: зірки, які виховують дітей-трансгендерів і не соромляться цього.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анджеліна Джолі написала блог, який присвятила боротьбі жінок за свої права. Так, зірка зізналася, що дві її доньки, 15-річна Захаріа і 13-річна Шайло, перенесли операції. Потім у мережі з'явилися фотографії Джолі з Шайло на милицях.

Також портал Знай.uа писав, що семирічний син голлівудської пари Меган Фокс і Брайана Остіна Гріна Ноа прийшов на дитяче свято в сукні принцеси.