Голлівудськи красуні гарні як на екранах, так і на килимових доріжках. Завжди з акцентом на сексуальнысть.

Ми зібрали 10 найеротичніших образів з фільмів - від "Містера і місіс Сміт" до "Барбарелли".

Дивимось, насолоджуємось.

Анджеліна Джолі, "Містер і місіс Сміт"

Remote file

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Часом дивишся на зйомки західних папараці і дивуєшся: невже актриси навіть в магазин виходять при повному параді? Не всі, звичайно. Але, скажіть, хіба ви бачили Анджеліну Джолі в розтягнутій майці і домашніх капцях на босу ногу?

Коли думаєш про Енджі, згадуєш її сексуальний образ з фільму "Містер і місіс Сміт", чи не так?

Джейн Фонда, "Барбарелла"

Барабеллу не дарма прозвали "силіконовою героїнею" - все її вбрання виготовлялися не з тканини, а з металу, ПВХ і навіть оргскла. Фільм, знято за мотивами еротично-фантастичних коміксів, він з'явився на екранах в 1968 році - в той самий час, коли на піку моди були космос, секс і психоделіка.

Режисер Роже Вадим спеціально створив головній зірці - актрисі Джейн Фонді - максимально відвертий образ. Вона носила занадто коротке міні і вискоко чоботи.

Дженіфер Лоуренс, "Люди Ікс"

Костюм Містик у фільмі "Люди Ікс" приніс актрисі чимало проблем. Наприклад, під час зйомок їй була потрібна допомога дерматолога, оскільки фарба для шкіри викликала роздратування. Згодом творці картини вирішили відмовитися від складного гриму, нанесення якого займало близько 10 годин.

Моніка Белуччі, "Матриця: Перезавантаження"

Слово секс ім'ям цієї актриси асоціюється, напевне, абсолютно у всіх. Складно повірити, що в молодості зірка була сором'язливою і замкнутою - так вона сама зізнавалася в інтерв'ю.

"І зараз я точно не сумую за тими часами. Не сумую за собою того періоду. Не хочу знову ставати 20-річною. Навпаки, мені цікаво, що ж буде далі і як я впораюся зі своїм майбутнім, коли стану старою. Ви як хочете, але я збираюся жити до 100 років і з кожним роком ставати все кращою і щасливішою", - міркувала Беллуччі.

Моніка не раз зізнавалася, що не відмовляє собі у "шкідливій" їжі, і головний її секрет чудового вигляду - це безумовна любов до свого відображення в дзеркалі.

Джессіка Альба, "Місто Гріхів"

У знаменитій стрічці актриса зіграла стриптизерку Ненсі Каллан, а щоб без сорому роздягатися перед камерою і освоїти необхідні сексуальні руху, мамі двох дітей довелося чимало тренуватися. Зате який ефект, згодні?

Шерон Стоун, "Основний інстинкт"

"Основний інстинкт" - трилер 1992 року, і навіть якщо ви ніколи його не дивилися, то 100% бачили цю легендарну сцену, де красуня Шерон Стоун перекидає ногу на ногу.

Ніколь Кідман, "Мулен Руж"

Красуня Сатин - куртизанка знаменитого кабаре "Мулен Руж" - в 2001 році підкорила всі чоловічі серця, а художники по костюмах отримали "Оскар" за найкращий дизайн.

Пір'я, атлас, блискітки і мережива - Ніколь Кідман була неймовірно чарівна і сексуальна у вбраннях, над якими працювали 80 костюмерів. До слова, для фільму було створено 300 різноманітних костюмів.

Кемерон Діаз, "Маска"

Remote file

Після виходу фільму "Маска" Кемерон Діаз прокинулася знаменитою. Втім, цієї популярності могло і не бути - режисер Чак Рассел доглядав на цю роль відому модель і зірку Playboy Анну-Ніколь Сміт. Однак, зустрівшись з иоделлю, режисер переконався, що вона не підходила на цю роль. А от гра 21-річної Діаз його вразила.

"Після перших проб я зрозумів, що вона - те, що нам потрібно. А потім я помітив хімію між нею і Джимом Керрі. Після додаткових восьми зустрічей, включаючи імпровізацію Кемерон і Джима, я зумів переконати продюсерів, щоб її затвердили на цю роль", - розповідав Чак.

Джулія Робертс, "Кралечка"

Казка про Попелюшку на сучасний лад - так називали стрічку з Джулією Робертс і Річардом Гіром. За час зйомок головна героїня приміряла чимало сексуальних образів, але найбільш екстравагантним, мабуть, став костюм, в якому Вівіан з'являється на самому початку.

Втім, як ми пам'ятаємо, незабаром лаковані ботфорти вона змінила на чорні човники з бутика, а легковажну поведінку - на легку сукню. Пізніше знаменита сукня в горох потрапила в книгу "10 легендарних суконь Голівуду" .

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анджеліна Джолі вперше за карантин вийшла на вулицю: як зараз виглядає голлівудська зірка

Як повідомляв портал Знай.ua, Моніка Белуччі відкрила секрети догляду за собою

Також Знай.ua писав, голлівудська зірка Шерон Стоун знялася у пікантній фотосесії