Нещодавно голлівудська актриса і багатодітна мама Анджеліна Джолі вперше покинула межі свого маєтку в Лос-Анджелесі і відправилася за покупками в компанії 11-річної доньки Вів'єн.

Папараці помітили знаменитість у районі Лос-Феліс, де знаходиться її будинок. Приводом для походу в магазин стала необхідність купити щось для домашніх улюбленців. Вийшовши з машини, вони одягли захисні маски і рукавички.

Голлівудська актриса вибрала ідеальний літній образ: білу мереживну сукню Dior, бежеві шкіряні балетки Chloe і контрастну сумку 30 Montaigne. Донька віддала перевагу повсякденному одягу – сірій футболці з принтом, блакитним джинсам і лоферам.

До речі, у розпал пандемії актриса ізолювалася разом зі своїми дітьми. Джолі настільки серйозно підійшла до дотримання карантинних заходів, що навіть намагалася заборонити спадкоємцям бачитися з батьком, хоч Бред Пітт теж був удома.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анджеліна Джолі розповіла, як їй "поправила мозок" старенька бабуся: "Мені не потрібні твої сльози".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анджеліна Джолі стурбована майбутнім своїх дітей: "Держава не може захистити".

Також портал Знай.uа писав, що Анджеліна Джолі і Бред Пітт помирилися заради дитини.