Оскароносна актриса Анджеліна Джолі заборонила голлівудській колезі Дженніфер Еністон, у якої забрала Бреда Пітта, спілкуватися з її дітьми. Про це пише видання The Woman’s Day.

На думку джерела, Джолі "розлютована" тим, що її колишній чоловік і Еністон проводили багато часу разом після примирення на церемонії вручення премії Гільдії кіноакторів на початку 2020 року. Друзі, які побажали залишитися невідомими, повідомили, що вона тепер вимагає "одноосібної опіки" над своїми шістьма дітьми.

Анджеліна Джолі, Instagram
Анджеліна Джолі, Instagram

Наголошується, що Бред Пітт тільки почав відчувати, що його життя звернуло на вірний шлях після трьох років розлучного процесу і судових розглядів. Тепер актор задумався над тим, що може ще зробити, щоб довести, що діти для нього на першому місці.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що 13-річна рідна донька Бреда Пітта і Анджеліни Джолі Шайло офіційно стала хлопчиком – дівчинка змінила ім'я та стала "Джоном".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анджеліна Джолі і Бред Пітт, незважаючи на скандальне розлучення, продовжують залишатися бізнес-партнерами.

Також портал Знай.uа писав, що Пітт зачепив Джолі за живе під час виступу на SAG Awards: "Наговорив багато зайвого".