Олексій Потапенко-відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовою. Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, цього разу він показав фанатам кумедне фото, на якому позує разом з дружиною Настею Каменських.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Потап і Настя з'явилися в цікавій локації – вони стоять на території заміського комплексу десь в лісі в оточенні високих сосен. За словами артиста, у них з дружиною побачення. На прогулянку Олексій вийшов у темно-синіх шортах і білій сорочці, а Настя – в коротеньких білих шортах і короткому топі, поверх якого накинула світлу кофтинку, в руці вона тримає красивий букетик. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засинаючи їх з Настею компліментами і жартами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.