Студія "Квартал 95" прославилася не тільки в Україні, а й у багатьох країнах світу. Їх приголомшливі проекти, від старого-доброго "Вечірнього кварталу" до гумористичних серіалів, знамениті далеко за межами країни.

Читайте Знай в Google News!

Офіційна сторінка "Кварталу" в соцмережі Instagram часто публікує анонси нових шоу, цікаві подробиці з життя акторів студії, а також їх фотосесії. Так, скоро українцям покажуть нові випуски "Вечірнього Кварталу", в яких з'являться несподівані зіркові дуети.

"Друзі, ми зняли неймовірно круті випуски нового "Вечірнього Кварталу"!🤩 На вас чекають несподівані зіркові дуети, найактуальніші жарти та номери і, як завжди, зворушливі фінальні пісні", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Про політику сцени будуть?", "Оба-на 😂 😂 😂 😂 а Юля-то справжня👍 🔥", "Зеленського не вистачає(((", "А коли викладете?", "Ура новиночка👏", - пишуть у коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Квартал 95" видав інтимні таємниці сім'ї Казаніних: "Кохання через екран".

Як повідомляв портал Знай.uа, хвора на коронавірус Олена Кравець зникла з "Вечірнього Кварталу" – вже знайшли заміну.

Також портал Знай.uа писав, що Євген Кошовий розповів, що сталося з "Кварталом 95" без Зеленського: "Ми не можемо зрозуміти, як він це робив".