Український співак Віктор Павлік рятується у творчості після смерті свого сина, який довгий час боровся з раком. У всьому його підтримує і знаходиться поруч його молода дружина і за сумісництвом концертний директор Катерина Репяхова.

Читайте Знай в Google News!

Зараз пара знаходиться в Одесі. Фото з чоловіком на морському вокзалі дівчина опублікувала в Instagram.

Віктор і Катя посміхаються і виглядають щасливими на тлі морської гладі. У підписі до фото дівчина вирішила розповісти про взаємини з чоловіком і навіть видала його заповітну мрію.

" одне життя на двох. Всі радості на двох. І горе на двох. Хто б, що не говорив. Тільки ми удвох знаємо, про що мовчимо і про що мріємо. Знаєте, яка моя мрія? Подарувати чоловікові на 60 років Ренж ровер. Я так хочу зробити його щасливим. Я просто дуже сильно люблю його. Не ідеального, шкідливого, але такого мого. А ще все трапляється вчасно. Я зустріла свого чоловіка, коли мені було 21. І раніше не треба було, і пізніше ні в якому разі. Я просто люблю і дихаю тобою, чоловік", - залишила душевне послання для співачка дівчина. У відповідь на слова дружини співак опублікував смайл у вигляді сердечка.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Підписники Катерини закликали її подарувати чоловікові дитину. "Мінімум двох", - пообіцяла дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Віктор Павлік показав архівні кадри із загиблим сином, сліз не стримати.

Як повідомляв Знай. ua, екс-дружина Віктора Павліка прокоментувала концерти співака після смерті сина.

Також Знай. ua писав, що Віктор Павлік не зміг оговтатися від загибелі сина, відео, яке неможливо дивитися без сліз.