Відомий український продюсер, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фото свого життя в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кадр з прем'єри кліпу молодого бенду 𝐔 _ 𝐂 "Нам знову 16", розповівши, що трек змусив його ностальгувати за юністю. Так, артист додав архівний кадр себе в 16 років і розповів, чим займався і як підробляв. Виявляється, Потап діджеїв на вінілових платівках в клубах і брав участь у фрістайлах на київській Русанівці.

нам знову по 16 !!! А які ви були в 16??? Чим займалися??

Фолловери не пройшли повз і почали ностальгувати разом з Потапом: "Мурашки по шкірі!!! Супер! 16! Молодість,радість, відкритість всіх доріг!!!!", "Клас !!!!!!!👏 👏 🤣 🔥 ", "Клас) який ви прикольний в 16 😍 і зараз))," коли мені було 16 я танцювала на диско під озеро сліз, не пара і Імперія! Ох, аж розплакалася😂 😙 😉".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамці показала, як розважається з найкрасивішою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.