Наталія Кузнєцова, яка є російською професійною бодібілдіршею, багато разів ставала чемпіонкою світу і Європи. Дівчина має аккаунт в соціальній мережі Instagram і веде його активно, так як зараз у неї є вже більше тисячі публікацій і 600 тисяч шанувальників.

Читайте Знай в Google News!

27 серпня вона опублікувала фотографію в спортивній майці і рваних штанях з нитками. У підписі вона написала про окситропін, який, на думку Кузнєцової, досить корисний не тільки на кожному етапі приготування, але і кожен день протягом усього життя.

Цей препарат є гормоном росту, здатним в короткі терміни наростити суху м'язову масу. Користувачі в захваті від Наталії в коментарях: "Натуся молодцем", "Які руки", "Чертовски хороша сильна ципочка", "Виглядаєш приголомшливо", — пишуть шанувальники.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гардероб Тіни Кароль детально розібрали в мережі, ціни вражають: сукні за 100 тисяч, рукавички за 56000. Неозброєним оком можна помітити, що артистка воліє жіночні Дизайнерські речі, причому і українських, і зарубіжних модних будинків.

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських блиснула оголеними сідницями у ванній: "А чого Потапа не посадила?"

Знай.ua писав, " Тіна в надійних руках", - спливли фото Кароль в обнімку з красенем, і це не Балан. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали трепетну серію фото зірки з її давнім PR-фахівцем Павлом Орловим.