Голлівудського красеня Бреда Пітта, який розбив серце найкрасивішої жінки в світі Анджеліни Джолі, засікли в компанії нової пасії. Про це написали в Telegram-каналі "тільки нікому..." , посилаючись на західні ЗМІ. Здається, і Джолі, і Еністон залишилися в "ну дуже глибокому" минулому.

А численні фанатки можуть тільки втирати сльози. Судячи з усього, новою обраницею Пітта стала 27-річна модель Ніколь Потуральскі з Німеччини.

Журналісти вже звернули увагу, що Ніколь дуже сильно нагадує Ірину Шейк. Папараці застукали парочку в аеропорту Парижа-по дорозі в маєток Шато Міраваль на півдні Франції. Драми додає той момент, що саме в цьому маєтку проходила весільна церемонія Пітта і Джолі. Спостерігачі кажуть, що Бред закоханий і трепетно ніжний. Ну нарешті.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Даша Астаф'єва розбурхала фантазію спокусливим чином: "Якби я була костюмом..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль вступила в бій з групою KAZKA: українців просять діяти якомога швидше

Також портал Знай.ua писав, що Мейхер показала таке, від чого перехоплює дух: "відчуваю себе..." Шанувальники Надії Мейхер були зворушені чуттєвим фото співачки.