Український музикант Арсен Мірзоян поділився фотосесією, на якій його можна побачити за грою у пляжний волейбол. Схоже, співак і справді полюбляє цей спорт, а ось українці отримали змогу розгледіти детальніше фігуру артиста.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний допис був оприлюднений на сторінці Мірзояна в соціальній мережі Instagram.

Цікаво, що майданчик для пляжного волейболу розташований доволі далеко від моря: гра проходила у Львові.

"Привіт, Львів! Ще літо - ще пляжка! Втягніть животи!", — підписав фотосесію музикант.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На знімках Арсену доводиться серйозно пострибати з м'ячем і вивалятися у піску, проте все виглядає так, наче чоловіки насолоджуються грою.

Аудиторія Мірзояна схвально поставилася до хобі співака і навіть відзначила, що у чоловіків скоріше прес, аніж животи.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram

Тижнем раніше, перебуваючи в місті Жовква у Львівській області, відома українська співачка Тоня Матвієнко разом зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном несподівано вирішили привітати закоханих з їх одруженням. Зірки українського шоу-бізнесу прикрасили урочисту подію незабутнім подарунком - виступом перед рідними і близькими нареченого і нареченої.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше