Відомого російського співака Діму Білана госпіталізували в лікарню із запаленням легенів. Про це сам артист повідомив під час ефіру в своєму Instagram-акаунті, запис якого пізніше з'явився на YouTube. Співак розповів, що фанати зазвичай мало уявляють, як живуть їхні кумири.

Читайте Знай в Google News!

Він розповів, що під час останніх концертів виходив на сцену з температурою, відчував слабкість і погано себе почував. "У Ялті покатався на катері, прохолов, носоглотка захворіла і, загалом, в Пітері я вже був з температурою", — поділився Білан. Він зазначив, що результат тесту на коронавірус виявився негативним. При цьому у співака діагностували запалення легенів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Діма Білан кардинально змінив зовнішність. Співак не втомлюється підігрівати інтерес фоловерів до свого життя і цього разу показав нове цікаве відео. У ролику, який з'явився в акаунті співака, він постав на огляд публіки в абсолютно новому незвичайному образі. Справа в тому, що Діма Білан несподівано став блондином. На такі експерименти із зовнішністю вельми неоднозначно відреагували фанати артиста.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.ua" писав, що Діма Білан показав свою мутацію.