Український актор Гарік Бірча не любить розповідати про своє особисте життя. Але за лаштунками шоу "Хто зверху?" (Новий канал) зірка серіалу "Віталька" все-таки розговорився і згадав про приємний подарунок, який йому колись зробила його кохана.

На "Хто зверху?" мова зайшла про подарунки, які жінки роблять своїм чоловікам найчастіше. Гарік жартома сказав, що в якості презенту на свята йому завжди дістаються шкарпетки. Але на ділі все виявилося куди цікавіше. За словами артиста, йому багато разів робили сюрпризи, які він згадує досі.

Гарік Бірча на шоу "Хто зверху?", фото: Новий канал
Гарік Бірча на шоу "Хто зверху?", фото: Новий канал

"Не можу сказати, що не було оригінальних подарунків, вони були, і дуже особливі, які чіпали душу, – зізнався актор. Але це дуже особисте (посміхається). Хоча, про одне можу розповісти. Дівчина мені подарувала коробочку, в якій були прості речі: шоколад, шкарпетки, фрукти. Все дуже мило упаковано, з листівкою, на якій було зазначено, що я повинен зробити в певній ситуації з тим чи іншим предметом. Наприклад, на фрукті – "Відкрий, коли голодний" і все в такому дусі".

До речі, Гарік досі не одружений. У більш ранніх інтерв'ю він зізнавався, що зі своєю майбутньою дружиною хоче прожити все життя. А поки, схоже, залишати ряди холостяків артист не збирається.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, "Хто зверху?" виходить щочетверга о 19:00 на Новому каналі. Також читайте, які ще проєкти стартують на каналі цієї осені.

З 15 вересня на Новому каналі виходить "Кохання на виживання".

Уперше ведучим цього реаліті буде співак Олег Кензов. Зйомки нового сезону проходили в Перу.

Олег Кензов, фото: пресслужба Нового каналу
Олег Кензов, фото: пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Знай.uа пощастило потрапити на зйомку одного з побачень Холостячки Ксенії Мішиної з учасниками.

Ксенія Мішина, фото: СТБ
Ксенія Мішина, фото: СТБ

Незвичайність такої зустрічі в тому, що журналісти, як на стандартній пресконференції, мали змогу задавати питання чоловікам і Холостячці. Читайте, що ж відбуватиметься в новому реаліті.