П'ята дружина Євгена Вагановича Петросяна Тетяна Брухунова, яка є також помічником гумориста і його директором, активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Разом з російським телеведучим і гумористом розписалися в грудні 2019 року. Примітно те, що незважаючи на понад 3 тисячі публікацій у неї в акаунті, вона не публікує спільних фотографій разом зі своїм чоловіком, Євгеном Петросяном.

Читайте Знай в Google News!

Кумедний випадок стався навколо одного закладу в Сочі. Гуморист у себе на сторінці опублікував фото, на якому зображений сидячи з чашкою кави в руці. Подібна фотографія з'явилася і в Stories Тетяни Брухунової, тільки на відміну від знімка з Петросяном — Тетяна у себе виставила лише задній фон, який знаходився за коміком. Про це розповіли в Telegram-акаунті "Только никому..."

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кончіта Вурст опинилася в обіймах екстравагантної красуні - все видно по очах. Образ "жінки з бородою" був створений Нойвіртом в 2011 році. За допомогою нього співак прагне дати людям привід задуматися про природу інакшості, ксенофобії і про толерантність.

Як повідомляв "Знай.ua", Наталія Могилевська відверто заговорила про непоправну ситуацію: "Мені дуже сумно". Красуня поскаржилася на поганий настрій, адже літо пролетіло фактично непомітно і зовсім скоро настане золота осінь.

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва видала Потапу і Позитиву, як її "роздягли" фанати: "Там все видно"