Відома українська скандальна телеведуча Регіна Тодоренко відома в першу чергу завдяки участі в телевізійному шоу "Орел и Решка". У 2018 році дівчина оголосила про свої заручини зі співаком Владом Топаловим.

Читайте Знай в Google News!

Через приблизно півроку з дня цього оголошення, у пари народилася дитина, яку вони назвали Михайлом.

Зараз дівчина опублікувала фотографію в Instagram, на якій позує для фотосесії з 43-річним олімпійським чемпіоном Романом Костомаровим. Разом вони займаються катанням на льоду, в рамках підготовки в шоу "Ледниковый период".

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Дівчина прокоментувала пост словами: "Фігурне катання — це, звичайно, непростий челендж. Виявилося, все дуже непросто: нещадний режим, травми, але як же мені подобається вчитися новому, розширювати свій кругозір і можливості. Я все сміюся, що часто приємним подарунком на день народження є абонемент у фітнес клуб, для мене ж корисним подарунком стане абонемент в рентген-кабінет на найближчі пару місяців. І, правда, цікаво, що з усього цього вийде". При цьому процитувала рядок з відомої пісні Селін Діон "My Heart Will Go On".

На фото вони в ковзанах, на білому тлі. При цьому Костомаров тримає однією рукою її праву ногу, яку Тодоренко закинула назад, а іншою — за живіт, щоб Регіна не впала.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Королева Bentley", - Тіна Кароль випустила спільний трек зі Snoop Dogg, експеримент вдався.

Як повідомляв "Знай.ua", "Батько року!", - Юрій Ткач з "Квартал 95" показав, як проводить канікули з сім'єю, відпочивати ніколи.

Знай.ua писав, Володимир Дантес згадав про незручну ситуацію в туалеті і тепер бажає це кожному.