Ексучасниця гурту Nikita, секс-символ Анастасія Кумейко, яка зараз виступає як dj NANA, не тільки співачка, красуня і володарка шикарної розтяжки, вона ще й танцівниця. Багато хто запам'ятав її в складі пар на "Танцях з зірками". Її партнером тоді був Микола Тищенко. Пара приємно дивувала на паркеті. Крім цього, Нана регулярно публікує в Instagram відео її танців з... холодильником!

Знай.uа вирішив з'ясувати, з чого почалися ці танці на кухні, що завжди є в її важливому "партнері"-холодильнику, що любить готувати для коханого (відомого українського композитора і продюсера Руслана Квінти) і чи змінилося її життя після тривалого карантину.

Dj NANA, фото з особистого архіву
Dj NANA, фото з особистого архіву

Нано, ви часто танцюєте на кухні біля холодильника, він вже став важливим атрибутом ваших відео в Instagram. Як у вас з'явилася ця ідея?

Я шукала місце в квартирі з ідеальним денним світлом для фотографії. І вийшло, що найвдаліша локація — біля холодильника. Танцюю я вдома скрізь і завжди, але коли у мене з'явився такий надійний "партнер", — не змогла не поділитися цим зі своїми підписниками.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Все крутиться навколо моєї любові до їжі! Кожен раз, коли щось їм вночі, пританцьовую біля холодильника. Хоча ці танці і є для мене особливим ритуалом, які закликають не їсти після 18:00, — не працює (сміється — ред.)! Ці відео вже стали таким собі трендом — кожне з них під хештегом #танцысхолодильником на моїй сторінці в Instagram збирає тисячі переглядів і сотні коментарів.

А що в ньому? Розкажіть, що завжди є у вашому холодильнику?

На полицях у мене лежить дуже багато зелені: селера для фрешу, кінза, кріп, огірки, авокадо. А також сезонні фрукти і ягоди. В цьому році я їла, як ніколи, багато ягід. Мій сніданок фактично щодня складався з лляної клітковини, каші і ягід.

Жінки зберігають там косметику, якісь ліки, ви теж?

Мені іноді здається, що велика частина місця зайнята якраз таки косметикою. Бокова дверцята холодильника заповнена масками для обличчя, патчами, кремами. Це у мене така собі beauty-дверцята. Але крім всяких баночок для краси, там є місце і корисним шоколадкам (посміхається — ред.).

З Русланом у вас є поділ за смаками? Що він любить купувати з продуктів, що ви обожнюєте?

У нас з Русланом повністю збігаються смаки, тому у нас ніколи немає проблем у виборі, і коли постає питання, що купити з їжі, ми теж заодно.

Хто з вас більше кулінар? І хто які страви любить готувати?

Останнім часом, мій кулінар — Руслан. Він отримує величезне задоволення від готування різних страв. Все робить під керівництвом відео з YouTube-рецептами. Руслан стежить за тим, щоб поєднувати тільки ті продукти, які можна в певний час дня. Плюс, у нас є дієтолог, яка коригує наше харчування.

Руслан Квінта і Нана, фото з особистого архіву зірок
Руслан Квінта і Нана, фото з особистого архіву зірок

Якщо говорити про мене як про кулінара, то можу з упевненістю сказати, що моє коронне блюдо — це салат (посміхається - ред.). Я не змішую огірки з помідорами, тому салат у мене одноколірний: або зелений, або з 3-х видів томатів.

Чи не сваритеся через те, хто і коли повинен готувати, якщо у вас немає куховарки, звичайно ж?

Куховарки у нас немає. І ми не сваримося з приводу того, хто повинен готувати. Коли Руслан зайнятий на роботі, я можу щось придумати йому на обід. Якщо Руслан вільний, і у нього є бажання готувати, він може спокійно займати почесне місце на кухні. Але, звичайно, я більше люблю, коли готує він.

На карантині ритм життя змінився у всіх практично. Для вас відбулися якісь зміни? Почали рано вставати, наприклад.

Якихось глобальних змін не відбулося в моєму житті, але я дійсно почала раніше вставати. Звільнила місце для домашніх тренувань і досі іноді займаюся вдома. Я дуже легко підлаштовуюся під будь-які життєві обставини, тому карантин на мене особливо не вплинув.

Чи стали економити в цілому? Адже багато хто в цей час залишилися без заробітків.

Я ніколи не була марнотраткою. У мене велика сім'я, тому всі мої витрати обдумані. Звичайно, я не відмовлюся від золотої безлімітної карти, але думаю, на неї ще потрібно трохи попрацювати (сміється — ред.).

Dj NANA, фото з особистого архіву
Dj NANA, фото з особистого архіву

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що dj NANA поділилася смішним відео, в якому видала свій список потрібних подарунків.

Також Нана вразила роликом, в якому пікантно опускала вниз задерте облягаюче плаття.

Також повідомлялося, що відомий гуморист, колега Жені Кошового, зробив несподіване зізнання про алкоголь.