Рік тому, 14 серпня 2019 року, в Торонто відбувалося прощання з фешн-директором ЦУМу Аллою Вербер. В цей же день, в поточному році, померла її мати - Тетяна Абрамівна Вербер.

Про фатальний збіг повідомляє портал " Star hit".



За словами дочки Алли Вербер Катерини, її бабуся так і не змогла змиритися з втратою улюбленої дочки. За своє довге життя, Тетяна Абрамівна пережила багато важких випробувань - страшні роки війни, а також смерті рідних і близьких людей.

У п'ятницю, 14 серпня, покинула цей світ моя прекрасна бабуся, Тетяна Абрамівна Вербер. Вона пішла в той самий день, коли була похована моя мама, рівно через рік. Моя бабуся пройшла блокаду, переходила Ладогу, в 1979 році емігрувала в Монреаль, пережила свого чоловіка, який помер через рак через два роки після переїзду. У неї було двоє дітей, четверо онуків і 10 правнуків. Саме вона багато в чому мене виховала.


Катерина перебуває в розпачі через те, що не змогла попрощатися з бабусею, у зв'язку з вибухом пандемії COVID-19.

Я не встигла її побачити і не змогла бути присутньою на похоронах через карантин... Я б хотіла сказати, що дуже нею пишаюся. Ти завжди в наших серцях, Бабуся, в серцях членів нашої сім'ї і всіх дітей.


Нагадаємо, раніше "Закоханий і трепетно ніжний", — Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Тримаю в руках": Влад Яма вперше показав світові свій скарб.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що Гросу в компанії "голих королів" спантеличила весільною сукнею.