Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "Фантіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували чуттєве фото зіркової красуні, а в підписі до нього розповіли про її творчу колаборацію з американським виконавцем Snoop Dogg. На знімку Кароль позує у світлій сукні на тонких бретельках, яка оголила приголомшливе декольте.

Читайте Знай в Google News!

"Українська поп-діва Тіна Кароль в колаборації зі всесвітньо відомим репером Snoop Dogg випустила пісню Blow Your Mind. Прем'єра спільної композиції артистів відбулася 28 серпня на стриммінг-платформах у всьому світі. Лірик-відео на трек Blow Your Mind Кароль також опублікувала у своїй Instagram. Раніше Тіна Кароль розповіла, з чого ж почалася співпраця з американським R&B-виконавцем Snoop Dogg. За словами співачки, ще рік тому вона підписала контракт з незалежним лейблом в Америці. Співачка зізналася, що співпраця зі Snoop Dogg вийшла досить спонтанною. Одного разу тіні подзвонив представник американського лейбла і сказав, що у неї буде співпраця зі Snoop Dog", - йдеться в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.