Нещодавно стало відомо, що телеканал СТБ оголосив про вихід нового романтичного реаліті-шоу "Холостячка". І якщо в "Холостяк" за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то в "Холостячці", відповідно за серце героїні змагатимуться чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала актриса, яка виконала головну роль в гучному серіалі "Фортечна", і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина.

Читайте Знай в Google News!

Зі зростанням публічності і популярності, в Instagram актриси почала стрімко зростати кількість передплатників. І тепер Ксенія стала частіше радувати публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці. Так, нещодавно зірка показала яскраві фото в цікавому образі, на яких чуттєво позує серед густої зелені. Як видно, перед камерою актриса з'явилася в довгій рожево-картатій сукні з рукавами-ліхтариками ніби з минулого століття, а Свій образ доповнила мереживними панчішками і червоними туфельками. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на її обличчі легкий макіяж, вона виглядає дуже милою і навіть загадковою. У підписі до публікації Мішина написала: "Прекрасно бути Жінкою... Але ще прекрасніше відчувати себе жінкою поруч з чоловіком".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.