29-річна Джеймі Лінн виступає сестрою Брітні Спірс і з недавнього часу фактичним опікуном дівчини, замінюючи батька і в можливістю розпоряджатися трастовим фондом поп-співачки. Раніше життя Брітні контролювала батьком протягом більше десяти років. Про це повiдомили в BBC News.

Читайте Знай в Google News!

Свобода від батьківського контролю була головним завданням для Брітні Спірс і її фанатів протягом останніх років. Однак представники руху #FreeBritney заявили, що Лінн може бути ще гірше батька, цікавлячись лише засобами знаменитості.

Юридична відсутність контролю над своїм життям виникла через психічні проблеми Брітні на піку популярності. Тоді суд передав її фінансові та особисті активи, а також майно під контроль батька і адвоката Джеймі Спірса. Це пояснюється неможливістю особистості самостійно приймати важливі рішення.

Папу зобов'язали контролювати фінансовий стан співачки і повсякденне життя за рішенням суду. Дівчина ж володіє приблизно 200 мільйонами доларів. Брітні Спірс не має права залишати будинок, витрачати грошові кошти, вагітніти, голосувати, наймати адвоката або водити машину.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Громадськість заговорила про насильницьке утримання співачки під батьківським контролем. В результаті утворився рух, що вимагає свободи для Спірс. Через десь півроку після цього, її батько відмовився від опіки і його місце зайняла менеджер виконавиці Джоді Монтгомері.

Однак у серпні 2020 року з'явилася інформація, що молодша сестра знаменитості була призначена її додатковим опікуном і бажає посилення контролю над трастовим фондом і фінансовим станом Брітні Спірс.

Британський громадський інформаційний телеканал BBC News заявив про намір Джеймі Лінн управляти активами сестри, а згодом, після смерті виконавиці, розпоряджатися коштами з фонду. Саме Лінн раніше блокувала коментарі в соціальних мережах, які були пов'язані з рухом #FreeBritney.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тодоренко обманює? Івлєєва заявила, що Регіна не поверталася в "Орел і решку"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Добринін не соромлячись квіткову підказав чоловікам, як спокусити будь-яку дівчину.

Знай.ua писав, оголена Волочкова викупала шпагат в синіх хвилях: "Мені нема чого приховувати"