Зірка "Лісапетного батальйона" Наталя Фаліон похвалилася своїм квітковим раєм на городі. Жінка пишається своїми успіхами й стверджує, що їй вдалося взяти нові висоти.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне відео було розміщене на сторінці гурту на сайті YouTube.

У кадрі можна побачити різнокольорові айстри Фаліон. У садку також має черешні, абрикоси та груші. На подвір’ї облаштувала квітники. Там також не має екзотів. Вирощує айстри, чорнобривці, жоржини, гладіолуси, хризантеми, троянди.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

“Осінь вже на порозі, але вона балує нас такими яскравими барвами. Яких тільки кольорів ці айстри не мають. Вони в мене цього року породисті. Деякі мені в пояс. В мене ще ніколи таких не було чесне слово - а майори які - це диво. ", - сказала радісна жінка.

Лісапетний Батальйон, скріншот: YouTube
Лісапетний Батальйон, скріншот: YouTube

"На городі в мене немає бур’яну. Між виступами маю один день. Одразу вдосвіта хапаю сапку й уперед на грядки. Має бути, як картинка. Особливо трушуся над баштаном. Маю шестеро онуків, то стараюся насадити їм удосталь смакоти", - каже жінка.

Із кожної поїздки привозить нові сорти квітів. Наприклад, має лілії з Вінницької області чи Київської. Тюльпани везла з Рівненської області, де потрапила на виставку. Купила кучеряві мальви на Полтавщині. Біля церкви разом з учасниками гурту посадили 150 кущів троянд.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Лісапєтний батальйон" порадував українців новим хітом, всім кумам - танцювати.

Як повідомляв Знай.uа "Лісапєтний батальйон" підірвав мережу "вірусним" хітом, українців врятують консерви - відео.

Знай.uа писав, Лісапєтний батальйон знайшов ліки від нудьги на карантині - перегар чоловіка і "вакцина".