Зірка " Кварталу 95" Олена Кравець перемогла страшну хворобу COVID-19. Про це сама знаменитість написала на своїй сторінці в Instagram.

Про те, що Кравець заразилася коронавірусом, стало відомо тиждень тому. Новий сезон "кварталу" стартував без зірки з невтішної причини. Чутки про її самопочуття ходили різні, аж до найстрашніших-неблагонадійні ЗМІ порядком налякали фанатів. Однак все обійшлося. Сильний організм Олени, лікарська допомога і правильно підібрана терапія допомогли розпрощатися з китайською заразою.

" Коли отримав негативний результат тесту і дивишся слідом цій бяці коронавірусній! Спасибі вам за підтримку, люди мої! Бережіть себе!)♥️ 💪🏼 #невиявлено", - написала Кравець у себе на сторінці, додавши фото, де щасливо посміхається. Фанати в коментарях кинулися вітати свою улюбленицю.

" Ура! Дуже раді, що ви видужали ❤️ Будьте здорові ☺️", " Ну нарешті то 😍 😍 😍 😍 😍 😍 краща🧡", " Оленка !!!! Вітаю 😘 😘 👏 👏 любимо і раді за тебе!", " Ленчик, будь здорова і вся твоя сім'я", у слава Богу 🤗 Олена ви розумничка, захоплююся вами😍 💗 💗 💗", - пишуть фанати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Всього за годину запис Олени Кравець набрала майже 14 000 лайків. За чарівну, розумну і веселу Олену вболіває вся Україна. 36,6 народній улюблениці! Ура!

Нагадавши "Закоханий і трепетно ніжний", — Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Тримаю в руках": Влад Яма вперше показав світу свій скарб.

Також "Знай.иа" писав, що Гросу в компанії "голих королів" спантеличила весільною сукнею.