Телеведуча і наречена екс-міністра Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь активно веде свою сторінку в Instagram і радує передплатників яскравими фотосесіями та історіями з життя. Не позбавлена руда "Аферистка" і почуття гумору і самоіронії. Так, на сторінці Олени- Крістіни з'явився короткий відеоролик з фотосесії, де вона епічно впала на імпровізований столик в лісі.

Зірка позувала фотографу в довгій ніжно-зеленій сукні та на високих підборах. Хтось за кадром скомандував, "переходь", і при спробі перейти, Лебідь граціозно приземлилася на карачки і...Переповзти.

"І тут хтось чхнув за кадром🙈 🙈 🙈 😂 😂 😂", - написала телеведуча, натякаючи на власну стрункість. Мовляв, одного чиха достатньо, щоб збити цю витончену дамочку з ніг. Ладно-Ладно, вже заздримо!

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Наречена Розенко на шляху до роботи використовує "вібро-режим" - розвісила вуха і сидить.

Як повідомляв Знай. ua, у Олени-Христини Лебідь з'явився бородатий двійник, Розенко головне не переплутати.

Також Знай. ua писав, що наречена Розенко Олена-Христина Лебідь поділилася цікавою покупкою.