Хоча Світлана Лобода й запевняє, що ніколи не робила пластики, проте у шанувальників є дуже великі сумніви щодо цього. І на це є свої докази.

Читайте Знай в Google News!

Про це Знай.ua розповідає на основі матеріалу видання SmileTer.

Світлана Лобода завжди була амбітною і спраглою сцени, а тому не дивно, що вона доклала усіх зусиль, щоб опинитися у одній із найкращих на той час на сцені жіночих гуртів, у “Віа Грі”. Хоча Лобода затрималась у колективі лише на рік, вона запам'яталася усім своєю жагучістю у кліпі на пісні “Біологія” і красою в одному з популярних тоді новорічних мюзиклів.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тому збереглась велика кількість світлин Лободи на початку її кар'єри. Дуже чітко помітно наскільки виросли губи співачки: ще на початку вони були повні і налиті, тепер же вони настільки великі, що відволікають увагу від носа зірки. Лобода, у свою чергу, запевняє, що ніколи не робила жодної ринопластики, проте достатньо просто подивитись на її фотографії. Крім того, за словами популярного у мережі косметолога, чітко видно, що співачка час від часу робить ін'єкції ботоксу у ніс, щоб згладити горбинку. Окрім того, зірка кардинально змінила свій імідж помінявши чорний колір волосся на білявий.

Світлана Лобода, фото SmileTer
Світлана Лобода, фото SmileTer

Світлана Лобода, фото Instagram
Світлана Лобода, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Лобода в бікіні дала фору ангелам Victoria's Secret навіть у Туреччині.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.