Популярний співак, колишній соліст групи "Чай вдвоем" Стас Костюшкін часто радує шанувальників новими публікаціями у соцмережах. Так, буквально днями Стас заявив, що слова їх пісні "День рождения" під час протестів у Білорусі використали, як лозунги і перетворили її в політичну пісню.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Стаса Костюшкіна в мережі Instagram.

"А тим часом, ми з @denisklyaver написали політичну пісню 🤦🏻♂️🤦🏻♂️😂😂😂😂P. S це відео мені прислали з Білорусі . Воно ще раз доводить, (в основному деяким недолугим), скільки пісень написано нами за 25 років, і як їх донині потребують люди", - підписав публікацію Стас Костюшкін.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що колишній учасник групи "Чай удвох", співак Стас Костюшкін в інтерв'ю в YouTube-програмі "Олена, блін" поділився спогадами про згвалтування, яке сталося з ним і його друзями в дитинстві. За словами артиста, тоді йому було 8 років, проте він і донині пам'ятає деталі жахливої історії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, популярна співачка втекла з Росії: "У це жахіття більше не повернуся".

Як повідомляв Знай.uа, донька Пугачової і Галкіна вперше "сіла за кермо": кумедне відео.

Знай.uа писав, автор найвідомішого хіта Пугачової заявила про крадіжку композиції: подробиці скандальної історії.